Menu

Bob Hund på Mosebacketerrassen

Stockholm

Mosebacketerrassen
onsdag, 19 juni 2019 kl:19:30

Bob Hund är ett band sprudlande av kreativitet och vilja att utmana sig själva. Att hitta på olika experiment och konstprojekt har det senaste året blivit snarare norm än undantag för gruppen.


Men Bob Hund är främst ett band som kan skriva helt unik musik. Sex individer som inte passar in men som passar ihop och som tillsammans kan skapa magi. Låtar som när de är som bäst är genuint berörande och med sitt säregna anslag resonerar i något djupt allmänmänskligt.


Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 26 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten.


De senaste tre åren har Bob Hund växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden. Höstens spelningar i Sverige 2018 var alla slutsålda. I vår släpps deras nionde album ”0–100” (Adrian Recordings).


Presenteras i samarbete med United Stage. Med reservation för ändringar.


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Datum / Tid

onsdag, 19 juni 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad