Menu

Tomas Andersson Wij spelar med: Mauro Scocco

Stockholm

Mosebacketerrassen
torsdag, 15 augusti 2019 kl:19:30

Tomas Andersson Wij är en av de svenska artister som turnerar allra mest. Mauro Scocco har inte gjort en turné sedan 1989. Nu gör de gemensam sak på tio väl valda sommarscener.


Första gången de delade scen var i SVT-programmet Tomas Andersson Wij spelar med 2016, där de spelade varandras låtar och samtalade om högt och lågt. Programmet, där även Kleerup var med, blev en succé och den hösten gjorde Andersson Wij, Kleerup och Scocco några få men bejublade konserter ute i landet inspirerade av TV-programmets format.


Nu möts alltså Andersson Wij och Scocco igen för en längre resa, en tio konserter lång turné genom sommarsverige, uppbackade av den karismatiska sångerskan, pianisten och cellisten Lovisa Samuelsson.


De här kvällarna ska bli enkla och lekfulla, inte allt för noggrant förberedda. Jag gillar att sitta vid en bardisk med Mauro och snacka. Han kan vara väldigt rolig, kärv och uppriktig. Vill att det ska kännas lite som ett barsamtal som bryts för musik då och då, säger Tomas Andersson Wij vars Sven-Ingvars tolkning från Så mycket bättre, När solen färgar juninatten, har legat på Svensktoppen i över nio månader.


De två artisterna kommer varva stora hits med mer oförutsägbara låtval, och det kan även dyka upp någon helt nyskriven låt.


– Jag ser fram emot att få spela med Tomas och Lovisa och inte minst uppleva våra fina spelställen i sommarsverige som är noga handplockade, säger Mauro Scocco.


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för ändringar.


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Datum / Tid

torsdag, 15 augusti 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad