kl: 19:30

Grandmaster Flash + DJ Maseo, Masta Ace m.fl

MosebacketerrassenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Lördag den 8 juni, bara dagar innan han tar emot årets Polarpris av kungen, gästar legenden Grandmaster Flash Södra Teatern för tredje året i rad och gör en exklusiv spelning under bar himmel på nyrenoverade Mosebacketerrassen.


”Hip Hop, People, Places & Things” – The Visual experience
Södra Teatern-favoriten Grandmaster Flash följer upp 2017 och 2018 års slutsålda gig på Kägelbanan med att inta den nybyggda scenen på Mosebacketerrassen. För att göra sommarkvällen ännu mer speciell har Flash med sig kompisen DJ Maseo från De La Soul för att värma upp publiken. Dessutom kommer Brooklyn-duon Masta Ace & Marco Polo som är albumaktuella med sin nya kritikerrosade platta "A Breukelen Story" förgylla kvällen med en live-konsert som vi sent skall glömma!


Häng med på en musikalisk och visuell resa – från hiphopens barndom till dagens tyngsta akter. Räkna med ett blockparty i South Bronx-anda uppe på Söders höjder när Grandmaster Flash river av sin ständigt uppdaterade visuella show ”HipHop, People, Places & Things”.


Var med och fira Grandmaster Flash ett par dagar innan Polarprisceremonin!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-08 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: