Menu

Sarah Dawn Finer på Mosebacketerrassen

Stockholm

Mosebacketerrassen
måndag, 12 augusti 2019 kl:19:30

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister samt låtskrivare. Utöver karriären inom musiken är hon dessutom en framgångsrik programledare där hon bland annat axlat uppdrag som ”Melodifestivalen” och ”Så ska det låta” samt hyllats för sitt skådespeleri i musikalen ”Cabaret”. Och nu är det klart att Sarah äntligen beger sig ut på sommarturné igen!


Med flera guldsäljande soloalbum och framgångsrika soloturnéer har Sarah Dawn Finer cementerat sig som en av Sveriges mest folkkära artister. Men hon slutar inte att imponera där. Hennes CV sträcker sig även långt med olika programledaruppdrag. ”Melodifestivalen”, ”Så ska det låta”, ”Sarah’s sound of musicals” och SVT:s julvärd är några av Finers uppdrag i TV-rutan. Som skådespelare har hon hyllats för rollen som Sally Bowles i musikalen ”Cabaret”.


2015 var året då Sarah senast var på en akustisk sommarturné. Den här gången tar hon med sig ett fyrmannaband och kommer bjuda på låtar från hela sin repertoar men även något nytt och kanske en och annan favorit…


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för ändringar.


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Datum / Tid

måndag, 12 augusti 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad