Menu

Weeping Willows

Stockholm

Mosebacketerrassen
tisdag, 7 september 2021 kl:17:30

Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband, Weeping Willows, ger sig äntligen ut på sommarturné efter en lång, ofrivillig pandemipaus och den 7 september är de tillbaka på Mosebacketerrassens scen!


Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln, med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.


I mars 2019 släpptes Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen.


Under pandemiåret flyttades Weeping Willows sommarturné fram men hösten 2020 lyckades bandet ändå bjuda in till ett antal spelningar under coronasäkrade former i Fotografiskas restaurang. Tillsammans med kocken Paul Svenssons klimatsmarta trerätters middag skapade Weeping Willows intima, känslosamma och exklusiva kvällar för ett begränsat antal.


Den 20 november samma år släpptes julsingeln ”Merry Christmas, My Love” som snabbt blev en bubblare på listorna.


I avsaknaden av liveupplevelser under pandemin är Weeping Willows ett av banden som har längtats efter mest. Deras plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar!


Och nu är det alltså dags att bege sig ut på vägarna igen sommaren 2021. Något bandet ser jättemycket fram emot.

Datum / Tid

tisdag, 7 september 2021 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad