Menu

Lisa Nilsson På Mosebacketerrassen

Stockholm

Mosebacketerrassen
fredag, 3 september 2021 kl:17:30

En klassisk Lisakonsert under bar himmel på Mosebacketerrassen den 3 september.


I sommar gör Lisa Nilsson ett fåtal exklusiva spelningar med sitt ”Himlen runt hörnet-band”.
Alla som sett och hört Lisa Nilsson tidigare i den här konstellationen vet vad som nalkas en kväll av bästa slag med Sveriges bästa soulsångerska.


Lisa Nilsson slog igenom 1992 med dunder och brak över hela Norden då hon släppte sitt tredje album “Himlen runt hörnet”, och har under åren kombinerat sitt artisteri med skådespeleri. Hon har spelat två kritikerrosade huvudroller på Stockholms Stadsteater (”Chicago”, “Next to normal”) och har även gjort roller i flera spelfilmer, bland annat den danska långfilmen “Gud taler ud” (2017). Hösten 2018 förgyllde Lisa kvällarna för fler än 30 000 besökare då hon var på Nordenturnén ”Himlen runt hörnet 25 år”.


Våren 2019 debuterade hon med den egna föreställningen ”Kvinnan som är jag” som spelade inför utsålda salonger på Rival i Stockholm och därefter påbörjade en turné runt om i Sverige, vilken tyvärr avslutades alldeles för tidigt på grund av en pandemi. Däremellan kunde vi se Lisa i ett kärt återseende i tv-programmet ”Så mycket bättre” och nu är det äntligen dags att inta scenen återigen och spela live inför publik. I sommar gör Lisa ett antal spelningar i olika konstellationer varav Stockholm föräras med en tillsammans med fullt band. Missa inte!


Om restriktionerna vid konserttillfället inte tillåter stående publik kommer allokerad sittplats att appliceras.

Datum / Tid

fredag, 3 september 2021 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad