Menu

Linnea Henriksson

Stockholm

Mosebacketerrassen
lördag, 3 september 2022 kl:19:30

Förbered er på en äkta käftsmäll till liveupplevelse! I sommar ger hon sig ut med hela bandet och sina fantastiska låtar, både favoriterna vi kan utantill och nya låtar som ingen fått höra till dess.
Gåshud, glädje och en unik scennärvaro. Det är så vi känner Linnea Henriksson oavsett om hon rör oss till tårar i Så Mycket Bättre eller programleder Melodifestivalen. Under pandemin gav hon oss trösterika ”Det kommer en tid” och i sommar är den äntligen här. Med det är också Linnea tillbaka där hon själv kallar hemma – på scenen.
”Det brända kaffet på bensinstationerna, den pirriga känslan i logen och euforin som ska skrikas ut från scenen. Jag älskar allt med turné och längtar så otroligt mycket efter att få hänga med publiken och bandet igen. Den här sommaren är fokus att komma nära, nu när så mycket handlat om precis tvärtom, och jag kommer spela på många platser jag älskar och velat tillbaka till. Senast jag var i Örebro bjöd publiken självmant upp varandra för pardans i extranumret och i Stockholm var det till och med allsång när publiken gick ut genom portarna och vidare ut i natten. I sommar skapar vi nya minnen! FATTA, va underbart!” - Linnea Henriksson

Datum / Tid

lördag, 3 september 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

430

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad