Menu

Eric Gadd

Stockholm

Mosebacketerrassen
lördag, 16 september 2023 kl:19:00

Sveriges soulkung Eric Gadd är aktuell med nytt album “Vykort från 2000-talet" och firar detta med en magisk kväll på Mosebacketerassen!

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har släppt klassiker såsom Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.
Nu i vintras kom hans nya hyllade album ”Vykort från 2000-talet” – där åtta aldrig tidigare utgivna låtar och fem låtar från hans tidigare album får glänsa tillsammans.
”Jag har skrivit låtar över en lång tid och nu plockat ut det som jag tycker blev mest intressant till den nya skivan. Låtarna reflekterar också den tid dom skrevs inom i sound och samtid. Förhoppningsvis kan man höra året jag skickar en hälsning ifrån”, säger Eric Gadd.
Om giget på Mosebacke:
”Det blir en hel del från nya plattan men också gamla godingar, förstås! Gigen blir lite som en gåta eller ett pussel som skall läggas – hur löser jag på bästa sätt den nya favoritlåten live jämfört med plattan? Hur löser jag en gammal hit med en ny sättning? Det är lite som att lösa en ekvation när man får till versioner som till och med blir bättre live.”
18 år (13 år med målsman)

Datum / Tid

lördag, 16 september 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad