Menu

Deportees

Stockholm

Mosebacketerrassen
onsdag, 4 september 2024 kl:19:30

Storslagen och mäktig, samtidigt alltid intim, personlig och atmosfärisk. Deportees musik är allt det, och mer - ett band i ordets allra bästa bemärkelse.
Den flerfaldigt Grammis-vinnande trion Peder Stenberg (sång), Anders Stenberg (gitarr) och Thomas Hedlund (trummor) från Umeå gjorde entré på den svenska musikscenen 2003 och har aldrig dragit sig för att ta itu med de stora frågorna, inte sällan med en politisk udd. Med en av landets mest storslagna och känslostarka låtkataloger i ryggen har Deportees cementerat sig som en av Sveriges mest hyllade musikgrupper, och sedan debuten har bandet inte bara erövrat hjärtan med sin mångsidiga musik, utan även fått beröm för sina kraftfulla texter.
I höstas släppte bandet sitt sjunde och senaste album ”People Are A Foreign Country”. Skivan blev både Grammis- och P3 Guld-nominerad och är den första producerad av bandmedlemmarna själva. Med detta album återvänder trion till samspelet och den alldeles särskilda dynamik som uppstår när de spelar musik live tillsammans.
Och i höst har du möjlighet att uppleva just precis detta då bandet intar scenen på Mosebacketerassen i Stockholm den 4 september.


Deportees
2024-07-27 19:30:00
Blandat, DALUM, Hermans lada

Datum / Tid

onsdag, 4 september 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad