Menu

Markus Krunegård

Stockholm

Mosebacketerrassen
onsdag, 26 augusti 2015 kl:20:00

Markus Krunegårds flitiga turnerande förra sommaren resulterade nyligen i utmärkelsen årets soloartist 2014 av tidningen GAFFA. I augusti bjuder han Stockholmsfansen på en konsert med oslagbar utsikt över Stockholms inlopp på Mosebacketerassen, som även blir den enda konserten i Stockholm för året. Biljetterna släpps den 4 mars!
Under sensommaren gör Markus Krunegård sin enda Stockholmskonsert för året på Mosebacketerassen. Den 26 augusti bjuder han på sina magiska popdängor och en av stans vackraste utsikter från Söders höjder. Åtskilliga av Sveriges främsta artister har stått på Mosebacke-scenen, och i augusti är det Markus Krunegårds tur.
Hyllningskörerna ekade högt efter Markus senaste albumsläpp â?Rastlöst blodâ? i juni 2014 och knappt hann de stillas innan nytt material var på gång från Sveriges popprins. Under hans populära sommarturné föddes idén om fem nya spår och under hösten spelades EPn â?Härskarens teknikâ? in som gavs ut i början av 2015.
Krunegård, som äntrade popscenen med sina forna band Hets! och Laakso, gick solo 2008 när han släppte det kritikerrosade albumet â?Markusevangelietâ? och singeln â?Jag är en vampyrâ?, en låt som belönades med årets låt på P3 Guld och grammisnominerades samma år. Dagens Nyheter kallade albumet för â?en svensk motsvarighet till Springsteens â?Born To Runâ?.
Sedan solodebuten med â?Markusevangelietâ? har Markus skrivit in sitt namn i popmusikhistorien genom att ha gett ut två album på samma dag, samarbetat och producerat låtar med Mauro Scocco, med Jari Hapalainen (Eldkvarn) och Patrik Berger (Lana Del Rey, Robyn, Icona Pop).


Markus Krunegård
2024-07-21 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station



Markus Krunegård
2024-08-04 20:00:00
Blandat, BORGHOLM, Kackelstugan

Datum / Tid

onsdag, 26 augusti 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad