Menu

DANIELLA BINYAMIN

Stockholm

Musikaliska Kvarteret, Blinda Tigern
fredag, 31 mars 2023 kl:20:30

“Daniella Binyamin” debuterade i mars 2022 med debutsinglarna “Grand Hotel” och “Toothpaste Kisses”, och uppmärksammades tidigt för sitt lekfulla, filmiska och melankoliska altpop. Sedan dess har hon varit topp 200 på Shazam med sin låt “Out of Fuel”, som också spelades flitigt på p3 under hösten. Hon har även blivit med nominering till Gaffa Priset som “årets uppstickare” och gjort en hyllad spelning på Debaser Strand och visar mer och mer att hon är här för att stanna. Nu är hon aktuell med sin debut-ep “Abba” som kommer ut den 24 mars, och nu kan vi glatt meddela att hon en vecka senare tar med sitt band och gör en releasespelning hos oss på Blinda Tigern.
Daniella Binyamin - en singer/songwriter med rötter bland svenska rapsfält och mellanösterns färgstarka stadspuls. Uppvuxen i två skilda världar, med ett ständigt pendlande mellan att känna sig halv och dubbel. Att skriva låtar och historier har alltid varit hennes sätt att försöka förstå sig själv och världen utanför. Ett sätt att kalibrera kaoset i hennes huvud och hjärta. Hon rör sig i en alternativ och filmisk popvärld, med musik som är både energirik och fragil och där hennes sköra och närvarande röst och storytelling är i fokus.
De senaste åren har Daniella nått framgångar som sångerska och låtskrivare till artister som Lukas Graham, Zara Larsson och Robin Schulz och nu senast med låten “Don’t let me let go” med Dillon Francis ft ILLENIUM som är topp 10 på dance chartsen i USA. Vidare har hon haft låtar som varit topp 3 på radio i UK och Tyskland och skrivit de mest spelade låtarna två år i rad på radio i Norden. Men hon har alltid vetat att hon vill släppa egen musik en dag.
Socials:
Spotify:https://open.spotify.com/artist/0j7DhjdXfuDhB8ciUTh1hK?si=ZaGHL-9jSj-jbpE9C0e1Bw
Instagram: https://www.instagram.com/daniellabinyamin/
Facebook:https://www.facebook.com/daniellabinyamin1
TikTok: https://www.tiktok.com/

Datum / Tid

fredag, 31 mars 2023 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Musikaliska Kvarteret, Blinda Tigern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad