Fjk

Musikbåten BlidösundDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15

FJK
Sveriges Crosby, Stills & Nash. Medryckande och innerlig stämsång med Anders Forslund, Christer Jonasson och Mats Klingström.

Lokal: Musikbåten Blidösund

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-09-27 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Fjk

Fjk, Hon-har oppet mellan fem och fem på Spotify

Floden Går Djup

Hon-har oppet mellan fem och fem

Fjk, Det var dans bort i vägen på Spotify

Guldkorn

Det var dans bort i vägen

Fjk, Jordgubbar och smultron på Spotify

Floden Går Djup

Jordgubbar och smultron

FJK är en svensk musikgrupp bestående av Anders Forsslund (kontrabas, dragspel), Christer Jonasson (gitarr, munspel, dragspel) och Mats Klingström (gitarr). Gruppen bildades 1981 och gjorde sina första framträdanden på stockholmskrogen Pelikan. De gjorde succé på visfestivalen vid Skuleberget i Örnsköldsvik och gav ut sin första LP-skiva Kungens kobra 1982. FJK blandade eget material med klassiska visor och evergreens och har omnämnts som förnyare av den svenska visan.


Störst framgångar nådde FJK under 1980-talet med flitigt turnerande och framträdanden i radio och TV. FJK splittrades 1996 och gjorde sin "sista" officiella spelning på skärgårdsbåten Blidösund i Stockholm. FJK är dock fortfarande efterfrågade hos publik och arrangörer och därför har trion återförenats åtskilliga gånger och gett sig ut på mindre turnéer.