Menu

Delillos

Stockholm

Musikbåten Blidösund
lördag, 20 maj 2017 kl:18:30

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15

DeLillos (No)
Vi är mycket stolta över att kunna presentera ett av Norges fyra största rockband genom tiderna ombord på Musikbåten, de spelar vanligtvis på utsålda arenor i hemlandet. Förra året släppte de sitt 16:e album ”Peiling på seiling” som fick lysande recensioner, nu är de i Stockholm för att spela in en ny skiva och de bad om att få komma till Musikbåten (som uppenbarligen är känd ända till vårt grannland i öster!), svårt att säga nej till det!
Musikaliskt pendlar deLillos mellan elektrisk gitarr-rock och finstämda akustiska visor. Neil Young, John Martyn, The Kinks och The Beatles kan ses som riktpunkter för gruppens estetik. Inte minst bandets texter har uppmärksammats i sin naivistiska ärlighet kring kärlek, människors samspel och det vidunderliga vardagsäventyr som är livet.

Lokal: Musikbåten Blidösund

Datum / Tid

lördag, 20 maj 2017 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Musikbåten Blidösund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250 - 945

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad