Menu

Åsa Jinder

Stockholm

Musikbåten Blidösund
måndag, 16 juli 2018 kl:18:30

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
•  Från: Skeppsbron nedanför Slottet
•  Åter: 22.15


Åsa Jinder
Åsa är inte bara Little Jinders mamma, hon är också en av våra mest folkkära och välmeriterade artister. Hon har erhållit Ers majestät konungens medalj i 8:e storleken i Högblått band för hennes betydande insatser som riksspelman, hennes roll som traditionsbärare har dock under de fyra sekler hon verkat som artist utvecklats till att dessutom vara producentens, arrangörens, kompositörens, författarens och inte minst vissångerskans.

Åsa har sommarpratat, spelat på Nobelfesten och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har genom åren verkat och verkar internationellt och sätter med samma glädje på sig folkdräkten och representerar Sverige som hon möter körer ute i landet och framför sina sånger, ger konserter på konserthus och bygdegårdar, som hon tar en plats i en P4-panel med Sveriges främsta komiker. Hennes briljanta, rörande och roliga, mycket personliga mellansnack ger hennes konserter en alldeles extra dimension. Hon har en självklar och naturlig närvaro på scenen och omskrivs som både trollbindande, standup-ämne och visdrottning.


Åsa Jinder
2024-04-18 19:00:00
Blandat, SÖRÅKER, Hässjö Kyrka

Datum / Tid

måndag, 16 juli 2018 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Musikbåten Blidösund

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250 - 945

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad