Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Marie Bergman

Musikbåten BlidösundDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
•  Från: Skeppsbron nedanför Slottet
•  Åter: 22.15


Marie Bergman
Vi önskar denna legend i svenskt musikliv varmt välkommen tillbaka till Musikbåten där hon var ett återkommande inslag under många år.
Marie är pionjär. Hon har tilldelats titeln “Urmodern till singer songwriters i Skandinavien” (DN). När Marie Bergman släppte albumet ”Den mänskliga faktorn” 2014, en samling akustiska nytolkningar av hennes mest älskade sånger, medverkade både Maries dotter Lina och Lasses son Fredrik. Marie Bergman och Lasse Englund har levt och spelat ihop sedan 70-talet. Lasse har producerat Maries inspelningar och paret har gjort sig känt som ett av de mer samspelta radarparen på de skandinaviska scenerna.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-09-19 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Marie Bergman

Marie Bergman, It Amazes Me på Spotify

Fruit

It Amazes Me

Marie Bergman, Ingen kommer undan politiken på Spotify

Guldkorn

Ingen kommer undan politiken

Marie Bergman, Stjärnorna på Spotify

Melodifestivalfavoriter

Stjärnorna