Menu

Solala

Stockholm

Musikbåten Blidösund
fredag, 21 september 2018 kl:18:30

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
•  Från: Skeppsbron nedanför Slottet
•  Åter: 22.15


Solala
För fem år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.
Publiken har via deras sångvideos från köket växt lavinartat under åren och har gått från köket till konserthusturnéer genom hela Sverige och har bland annat gästat Allsång på Skansen.
Under våren 2016 startade de serien "Solala Sessions" där de gör vokala köksversioner tillsammans med svenska artister. Samarbetet med Helen Sjöholm har hyllats av både kritiker och publik och deras video med Ted Gärdestads "Come give me love" visades närmare två miljoner gånger på bara några dygn.
Våren 2017 släpptes gruppens andra studioalbum "Feber”.

Datum / Tid

fredag, 21 september 2018 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Musikbåten Blidösund

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250 - 945

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad