Menu

Belle & Sebastian

Stockholm

Münchenbryggeriet
torsdag, 22 februari 2018 kl:19:30

På nittiotalet var Belle and Sebastian ljudkulissen för alla som stod en bit bort i rökrutan och hatade resten av skolan. Det är de skotska twee-hjältarna – såhär åtta album in i karriären – på många sätt fortfarande. Bland annat går det att höra på bandets senaste singel, We Were Beautiful, som är allt vad ett band i Belle and Sebastians kaliber bör vara år 2017. Med löften om att ännu mer musik är på ingång kan vi nu meddela att Belle and Sebastian kommer till Sverige för två spelningar i vinter. 22 februari spelar bandet på Münchenbryggeriet i Stockholm, och 24 februari på Gothenburg Film Studios i Göteborg.

Belle and Sebastian bildades i skotska Glasgow 1996. Samma år släppte bandet två album – Tigermilk och If You’re Feeling Sinister – som båda har kult- och klassikerförklarats flera gånger om. Att Belle and Sebastian hade ett fantastiskt 1996 råder det inga tvivel om, men man har inte heller legat på latsidan sedan dess. Ytterligare sex studioalbum har det blivit, varav precis alla har förmedlat samma starka känslor som i bandets tidiga dagar. Förra året meddelade gruppen att de åter var i inspelningssvängen, och det första magiska smakprovet fick vi bara för några veckor sedan. Bandets senaste spelning på svensk mark var på Popaganda förra året, och vi är omåttligt nöjda att åter kunna presentera Stuart Murdoch och kompani två gånger om i vinter.

Åldersgräns: 18 år

Insläpp: 18:30
Starttid: 19:30

Arrangör: www.luger.se


Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

torsdag, 22 februari 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad