Menu

Korvfestivalen Stockholm 2019

Stockholm

Münchenbryggeriet
fredag, 8 mars 2019 kl:15:00

Varmt välkomna till den femte upplagan av Korvfestivalen i Stockholm den 8-10 mars 2019. Korvfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla korvälskare och arrangeras under mottot: Smaka Korv, Prata Korv, Lär om Korv! Besökarna bjuds in till att förkorva sig i ett unikt utbud av både svensk och internationell korv tillsammans med passande tillbehör och dryck.


På korvfestivalen finns det många intressanta och spännande föreläsningar och korvkurser att del del av. Lyssna till korvens historia eller ta chansen att göra egen korv på plats under ledning av Sveriges främsta experter. För de allra minsta erbjuds spännande och lärorika upplevelser under söndagen, då det är fri entré för barn upp till 12 år i sällskap av en vuxen.


På Korvfestivalens stora scen presenteras ett mycket omfattande scenprogram där besökarna får lyssna till intressanta seminarier om de senaste korvtrenderna, titta på när Sveriges bästa kockar tävlar om att göra de godaste korvrätterna, debatter, tävlingar och prisutdelningar.


Bakom den populära festivalen står Korvakademien. Akademien är en ideell förening som bildades 1991 och består av tolv ledamöter. Den arbetar för att höja korvens anseende i samhället, öka utbudet av god korv, placera korven i rätt sällskap samt öka korvens användningsområde. Under kalenderåret genomför Korvakademien en rad olika aktiviteter, varav Korvfestivalen är en av dem.


Korvfestivalen Stockholm 2019


Datum & Öppettider


Fredag 8 mars kl. 15 – 20
Lördag 9 mars kl. 10 – 18
Söndag 10 mars kl. 10 – 16


Pris
Förköp: 160 kr.
På plats i entrén: 190 kr ( i mån av plats).
På söndagen går barn upp till 12 år gratis i målsmans sällskap.


Viktig information!
På lördagen är biljetterna indelad i tre olika entrétider. Det innebär att ni måste komma under den tid som er lördagsbiljett berättigar entré, därefter får ni stanna så länge ni vill, orkar och kan. Vänligen notera att er lördagsbiljett är ogiltig när er entrétid har gått ut.


Entrétider lördag
Kl. 10:00 – 11:30
Kl. 12:00 – 14:00
Kl. 14:30 – 18:00


För fullständigt program, definitiva datum, öppettider m.m. besök vår hemsida www.korvfestivalen.se


Varmt välkomna!


Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 8 mars 2019 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad