Menu

Years & Years

Stockholm

Münchenbryggeriet
onsdag, 30 januari 2019 kl:20:00

FLYTTAT FRÅN ANNEXET TILL MUNCHENBRYGGERIET

Det brittiska popfenomenet Years & Years slog igenom stort 2015 med debutalbumet Communion och hyllningarna lät inte vänta på sig. Den 6 juli anländer den minst sagt efterlängtade uppföljaren Palo Santo, och den 30 januari ser vi återigen Years & Years på svensk mark för en spelning på Annexet i Stockholm.

Years & Years, med frontmannen Olle Alexander i spetsen, introducerade sig för den breda publiken under andra halvan av 2014 efter att ha signat med Polydor efter en rad hajpade singlar på den franska Kitsuné-labeln. En vinst i BBCs prestigefyllda Sound of 2015 banade vägen för det världsherravälde som komma skulle, och sommaren 2015 släpptes albumet Communion som både hyllades av kritiker och toppade försäljningslistorna runtom i världen.

Med ena foten djupt ner i klassisk brittisk popmusik och den andra i personlig houseinfluerad syntpop har Years & Years varit i en klass för sig de senaste åren, och när bandet gjorde comeback med singeln Sanctify i våras var det ingen som var förvånad när de omedelbart toppade listorna igen. Den 30 januari står Years & Years på en svensk scen igen för sin största Sverigespelning hittills.


Åldersgräns 18år*

Dörrar: kl. 19::00
Konsert: kl. 20:00

*Redan köpta biljetter via AXS gäller 13-årsgräns.

Arrangör: www.luger.se

Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

onsdag, 30 januari 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad