Menu

The Kooks

Stockholm

Münchenbryggeriet
måndag, 9 februari 2015 kl:20:00

The Kooks
Indiepopkvartetten The Kooks blev snabbt ett av Storbritanniens mest älskade band när de släppte sin debutskiva Inside In/Inside Out 2006 och det är lätt att förstå varför. Efter tre års uppehåll är de nu äntligen tillbaka med sitt fjärde album och i februari nästa år gör de ett efterlängtat återbesök i Stockholm.

The Kooks bildades i Brighton 2004 och bara fyra månader senare skrev de på för anrika Virgin Records. I januari 2006 släpptes Inside In/Inside Out som blev en omedelbar succe och nådde andraplatsen på den brittiska albumlistan – förstaplatsen hölls av Arctic Monkeys debutskiva. Två år senare kom uppföljaren Konk som enkelt tog sig fram till förstaplatsen, och bandets tredje giv Junk of the Heart nådde även den topp tio.

Efter några års frånvaro är The Kooks tillbaka med nya albumet Listen, en utvidgad ljudbild och en intakt gåva för melodier. Den 9:e februari gästar de Münchenbryggeriet för att frälsa Stockholmspubliken med sin första spelning i huvudstaden sedan Inside In/Inside Out-turnen i november 2006.

Åldersgräns 18 år.
Dörrar kl 19.00 / Start ca kl 20.00
Arrangör: www.luger.se

Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

måndag, 9 februari 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

405

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad