Menu

Graveyard

Stockholm

Münchenbryggeriet
lördag, 17 oktober 2015 kl:20:00

Graveyard på turné med nytt album i höst

Internationellt hyllade rockbandet Graveyard är äntligen tillbaka. Den 25 september släpps det efterlängtade fjärde albumet Innocence & Decadence och i oktober premiärspelas låtar från albumet under deras höstturné med tre exklusiva spelningar i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Bandets självbetitlade debut och uppföljarna ”Hisingen Blues” och ”Lights Out” har mynnat ut i stående ovationer och spaltmeter av nyuppfunna superlativ. De senaste åren har Graveyard turnerat både på egen hand och tillsammans med storheter som Mastodon, Soundgarden, Motörhead, Iron Maiden och Deep Purple. Det fjärde albumet är inspelat i Atlantis-studion med hjälp av Johan Lindström och Janne Hansson, och i samband med inspelningen har bandet också genomfört ett medlemsbyte då Truls Mörck, som spelade gitarr på bandets första skiva, är tillbaka för att ersätta Rikard Edlund bakom basen.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 320 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Show ca kl 20.00
Insläpp kl 18.30

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se


Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 17 oktober 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad