Menu

Halsey

Stockholm

Münchenbryggeriet
onsdag, 17 februari 2016 kl:19:30

Popsensationen Halsey har på två år gått från att vara helt okänd till att bli en av USA:s största popartister. I vår gör hon äntligen sin första Europaturné och den 17 februari står hon för första gången på svensk scen: på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Bakom namnet Halsey finns den 21-åriga New Jersey-bördiga låtskrivaren och sångerskan Ashley Frangipane, som kommit att etablera sig som en av världens mest spännande popartister.
Efter att ha valt bort en collegeutbildning för att fokusera på musiken släppte hon sin debutsingel “Ghost” själv i mitten på förra året.

Hyllningar flödade in från hela världen och Universal-labeln Astralwerks signade henne bara en dag efter att de hört “Ghost”. Debut-EP:n Room 93 följde i oktober samma år och Halsey tippades som en av 2015 års mest lovande artister av bland andra Vevo och Billboard samtidigt som hennes första turnéer i hemlandet sålde slut på några minuter.
Debutalbumet Badlands släpptes i augusti och tog sig snabbt in på topplistorna runtom i världen, samtidigt som det hyllades av bland andra Rolling Stone för sin mix av elektronisk pop och personligt och charmigt låtskrivande.

Halseys första Europa-spelning i London sålde ut på några minuter och efter en rad utsålda turnéer i USA ger sig Halsey ut på vägarna i resten av Europa i vår. SE DEN! Nästa gång står hon på en betydligt större scen.


Dörrar kl 18.30 / Start ca kl 19:30

Arrangör: www.luger.se

Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

onsdag, 17 februari 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad