kl: 09:00

Helgskurs Collage Och Måleri

NackaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Häng med på workshop som hålls av Anette Carlsson Moberg, konstnär och entreprenör i Patternplan (instagram: patternplan) och Kristiina Haataja konstnär och konstpedagog samt inspiratör (instagram: kristiina_se).

Båda arbetar med collage på olika sätt, Anette med färgytor och kaskad av färgexplosioner och Kristiina med fotocollage i lågmälda och dämpade kulörer. Den här helgen ger de workshop i collagetekniken och inspiration till att utforska måleriet. Man får vara beredd på att promenera då vi tar en något längre photowalk till havet.
Lunch och fika ingår i priset.
Inga förkunskaper krävs. 20 platser, först till kvarn.

Häng med på en rolig och kreativ helg! Välkomna med er anmälan.

-Platser finns kvar!


Info: www.creativeworkshops.se

kontakt: creativeworkshops@kristiina.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-06-11 09:00-16:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Griffelvägen 15, 131 40 Nacka


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Fler evenemang i Stockholm du inte bör missa:

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Anton Hagman På Sommarturné
PRESS
18 maj
kl: 15:00

Anton Hagman På Sommarturné

Anton Hagman debuterade i årets Melodifestival med låten "Kiss You Goodbye" som på kort tid sålt platina, streamats miljontals gånger samt blivit en av vårens mest spelade låtar på radio. I juni släpper Anton Hagman ny musik och kort därefter beger han sig ut på en sommarturné runt om i Sverige.

Anton Hagman tog publiken med storm med sin låt "Kiss You Goodbye" då han debuterade i Melodifestivalen tidigare i år, men han är knappast en debutant när det kommer till musiken. Redan som 12-åring gjorde han debut på YouTube med en egen version av Chris Browns låt "With You", en låt som lade grunden till att Anton numera har över 40 000 prenumeranter av sin YouTube-kanal.

2016 signade han sitt första artistavtal med Universal Music och 2017 inleddes med finalplats i Melodifestivalen med låten "Kiss You Goodbye" som snabbt sålt platina (5,2 miljoner streams). I juni kommer ny musik i form av en EP och i anslutning till den beger sig Anton ut på vägarna runt om i Sverige.

- Jag är så (jävla) taggad på att resa runt Sverige, spela min musik live o träffa all publik!, hälsar Anton.

Turnéplan
29 juni - Västerås, Västerås Cityfestival
6 juli - Sölvesborg, Killebom
23 juli - Stockholm, Barnens Allsång Skansen
29 juli - Hudiksvall, Hudikkalaset
9 augusti - Lysekil, Havsbadsparken
12 augusti - Stockholm, Djurens Helg Solvalla
18 augusti - ... Klicka för att läsa mer

Bild på Så Är Dom Igång, Måns Möller & Co - 620 Mil På 29 Dagar För Att Slå Världsrekord !
PRESS
21 maj
kl: 08:40

Så Är Dom Igång, Måns Möller & Co - 620 Mil På 29 Dagar För Att Slå Världsrekord !

Så är dom igång, Måns Möller & co - 620 mil på 29 dagar för att slå Världsrekord !

Följ Måns Möller live här https://share.garmin.com/MansMoller

Så var dagen inne och vi vill börja med att tacka alla som bidrar och sponsrar oss.
Det är för Kevin och alla barn med NPF som vi gör det här för, de här som ger oss glädje och styrkan att göra det här världsrekordförsöket.

Hej Måns Möller.

Jag brukar samla och panta flaskor och sätta in pengar till hjärnfonden men tänker de får pengar från så mycket annat som postkodlotteriet. Denna gång blev där 432 kr som jag satt in idag med hjälp av min mamma, till ert Faster x Europe. De är inte mycket men det jag kan bidra med, studerar ju men tar studenten om en månad den 15 juni (YES!! Jag klarade de)

Jag har förresten haft idrott nu i gymnasiet och är sjukt, sjukt stolt över det. Trodde aldrig det skulle fungera. Jag hade knappt det i grundskolan inga betyg i de heller.

Vi boxas, har tex styrkelyftning och parkour. Vi får veta vad som ska hända veckan innan o de är viktig för mig så jag vet va som ska hända. Så de ni gör är väldigt viktigt ... Klicka för att läsa mer

Bild på Arvingarna Firar Sommaren Med Sin Nya Tjej
PRESS
19 maj
kl: 09:50

Arvingarna Firar Sommaren Med Sin Nya Tjej "johanna".

Nej, inga skilsmässor eller separationer för killarna i Arvingarna. Men som vi alla vet så har bandet många tjejer i sitt musikbagage, allt från Eloise, Madelene, Anna, Marie, Evelina mfl.

Men glöm dom för stunden, nu är det "Johanna" som gäller. "Johanna" är glad, sprallig, dansant och bär namnet på den nya singeln med Arvingarna som släpps idag.

Det är knappt ett halvår sedan vi hörde av Göteborgs-gänget sist, då med hitsingeln "Änglarnas jul" som blev en av de mest spelade låtarna i vintertemat. Sedan dess har killarna haft fullt upp med jobb i studion, konserter, turnéer och gig mm.

Arvingarna kan också stolt avslöja att de som första dansband kommer att göra ett samarbete med Spotify! Den digitala plattformen har nyligen bestämt sig för att belysa de mindre exponerade musikstilarna som t ex dansband!
-Det känns oerhört kul att Spotify vill ha med oss på tåget, nu när de bestämt sig för att storsatsa på vår musikgenre, säger killarna i Arvingarna.

"Johanna" är en 2-spårssingel där Casper Janebrink står för lead-sången och som är skriven av Figge Boström och Danne Attlerud. Den innehåller även låten "Jag tror på oss igen" som är skriven av Figge Boström, Susumu Kawaguchi och Andreas Öberg och på den frontar Lasseman.

På sö... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter