Menu

Dim Out + Rob Milton

Stockholm

Nalen Klubb, Stockholm
fredag, 26 april 2019 kl:22:00

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!


DIM OUT
Svensk-kanadensiske musikproducenten Dim Out, eller Christopher Cook som han egentligen heter, släpper inom kort sitt debutalbum “Incredible Planetary Dragons”. Dim Outs ljudvärld är en alkemi av oldschool-analogt, hip-hopbeats, soul, funk och psykedeliska. Känd för sin silkeslena, udda röst och sin säregna sångstil. Hans beskrivits som “den nya vägen av svensk själ” av Mats Nileskär (P3 Soul). Dim Out är musik för den som lyssnar på Anderson Paak, Louis Cole och Little Dragon.


ROB MILTON
Rob Milton är ung och kreativ både som musiker och musikjournalist. Som indiesångare har han lyckats göra sig ett namn genom att producera ett överflöd av musik men även bloggat för SoulBounce och Virgin Com. Hans musik är återkommande hyllad i DJ-mixtapes och på klubbar världen över och nu är Rob Milton för första gången på väg till Sverige och Stockholm Soul!

Datum / Tid

fredag, 26 april 2019 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad