K.Flay

Nalen Klubb, StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Två x Grammy-nominerade K.Flay, som senast var i Sverige när hon öppnade för Imagine Dragons på ett fullsatt Globen, beger sig ut på turné! Lördag den 2 november kommer hon till Nalen Klubb – biljetter släpps fredag 3 maj klockan 10.00 via nalen.com


Rått, rebelliskt, energiskt och helt fantastiskt – det är en ganska rimlig sammanfattning av K.Flay och hennes genreöverskridande musik. Lägg därtill att K.Flay är såväl sångerska som låtskrivare och multiinstrumentalist, och att när K.Flay debuterade var det med ett rap-mixtape 2004. Hennes framgång på rapscenen var oväntat direkt, och efter ytterligare ett antal mixtapes började K.Flay förstå att musik var hennes kall. Samtidigt som hon flyttade runt i USA (från Chicago via San Fransisco till Brooklyn) experimenterade hon med sin musikstil, och landade i en rockig indiehiphop som få andra artister klarar av.


Hennes svårdefinierade – men likväl fantastiska – musik är alltså lika delar rock som hiphop och indie, och har gjort att hon paradoxalt nog delat scen med artister som Snoop Dogg och Passion Pit. Senaste skivan ”Every Where is Some Where” (2017) innehöll flera megasinglar, bland annat “High Enough” och Grammy-nominerade singeln “Blood in the Cut”, som tillsammans har över 50 miljoner spelningar på Spotify.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-02 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: