Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Mapei

Nalen Klubb, StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Mapei var en av artisterna som i början av 2010-talet bidrog till ta soulen in i samtiden genom att både självklart och lekfullt sammankoppla den med sound från klubb- och hiphopvärlden. Nu är den internationellt erkända artisten redo att låta karriären gå in i en ny fas.


Nya skivan, tillkommen i samarbete med bland andra Magnus Lidehäll och Chords, belyser självkänsla samtidigt som den uppvisar en medvetenhet om hur svårt det är att vara sig själv i en tid av extrem narcissism. I tioårsåldern flyttade USA-födda Jacqueline Mapei Cummings med sin mamma till Sverige och påbörjade ett nytt liv i ett främmande land. Att från unga år ha tvingats lära sig hantera olika nya situationer har satt sin prägel på Mapei, som ofta kämpat med att hitta en egen identitet. Först nyligen kunde hon till slut förlika sig med bilden av sig själv som artist och kreatör. Den här inre resan har inspirerat materialet på den efterlängtade uppföljaren till 2014 års debutalbum. Albumets första smakprov, singeln – ”Rise Up” – släpps den 30 augusti och under hösten gör Mapei också ett antal liveframträdanden.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-02 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: