Menu

Plan Three + Phiba + Archie McCallum

Stockholm

Nalen Klubb, Stockholm
lördag, 11 januari 2020 kl:20:00

PURPLE SKULL MUSIC PRESENTERAR: PLAN THREE + PHIBA + ARCHIE MCCALLUM
Tre stycken akter, sammanbundna genom musik och vänskap gör gemensam sak och bjuder på en musikalisk helkväll för att inviga det nya året.


PLAN THREE
Efter snart två årtionden som band hämtar Plan Three lika mycket musikalisk inspiration från sin samtid som de föregående tre decennierna och genremässigt i allt från rock och grunge till synth och pop.
Med två album och två EP:s i bagaget har bandet nyligen släppt singlarna "Narcissistic Man" och "Taravana" som verkligen visar prov på att de ständigt vill utmana sig själva och sina lyssnare.
Bra musik har inga begränsningar och om det fanns några så blir de garanterat utmanade, omvärderade och brutna om och om igen av Plan Three.


PHIBA
Inledningsvis startades Phiba som ett soloprojekt, men med tiden har ett fullskaligt band vuxit fram som hämtar influenser inom pop, folk och synthwave filtrerat genom en nostalgisk melankoli.
I somras släpptes singeln "Everything" som är det senaste kvittot på bandets förmåga att skapa medryckande melodier och målande musikaliska resor.
Phiba förkroppsligar i slutändan genom sin musik en önskan om att färdas någonstans, oavsett om du känner till slutdestinationen eller ej.


ARCHIE MCCALLUM
Archie McCallum är en singer- songwriter och musikproducent som ursprungligen härstammar från Skottland men som på senare år har omlokaliserat sig till Sverige.
Hans musik bär influenser från såväl hans hemland med band som Biffy Clyro och Idlewild likaväl som internationella storheter som Foo Fighters och Anathema.
Förutom sin egen solokarriär med två nyligen släppta singlar; "That's When You Know" och "Break My Chains" har han även arbetat med text och musik åt bland annat akter som Takida och Stiftelsen.
Archie brukar sammanfatta sin bild av Sverige med orden #fintväderockså och precis som att han funnit sin plats i hjärtat av Sverige så har även Sverige en självklar plats i hans hjärta. På samma sätt kommer han garanterat med sin musik hitta in i hjärtat på vem som än hör den.

Datum / Tid

lördag, 11 januari 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad