Menu

Ludwig Hart

Stockholm

Nalen Klubb, Stockholm
fredag, 28 februari 2020 kl:21:00

Om du inte tidigare har hört Ludwig Hart så är det dags nu. Örebrosonen debuterar i höst med sin första fullängdare i eget namn och den 28 februari kommer han med rykande färsk musik i bagaget till Nalen Klubb. Biljetter släppta!
Frågar man Ludwig själv beskriver han sin musik som “sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra”-rock, men det är så mycket mer än så. Arrangemangen, där gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminner om Jackson Brownes och Fleetwood Macs 80-tal.
Under våren som gått har Ludwig Hart släppt smakprov på vad som komma skall, som om War On Drugs haft Don Henley som husgud i stället för Bob Dylan. Ludwig Hart knyter också an till samtida amerikanska indieband, men har en direkthet i melodierna. Med sig har Hart sin ständiga duettpartner sångerskan Michaela Holmberg som är besjälad av samma sträva innerlighet som en gång Stevie Nicks.
Ludwig har tidigare öppnat för bland annat Christian Kjellvander och turnérat med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco, som vittnar om en framtid där Hart kommer slå sig ut i den breda publiken och vidare ut i världen. Sist vi träffade Ludwig på Nalen öppnade han för Chris Shiflett från Foo Fighters, och det är med glädje vi välkomnar honom tillbaka för en egen konsert den 28 februari i Nalen Klubb.

Datum / Tid

fredag, 28 februari 2020 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad