Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Amigo the Devil

Nalen Klubb, StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Beväpnad med en banjo och med en stor dos galghumor blandat med romantik har Amigo the Devil snabbt seglat upp som ett av de mest intressanta namnen på altcontry-scenen just nu. Under hösten påbörjar amerikanen en världsturné som tar honom till Nalen Klubb den 23 mars – biljetter släppta!
Amigo the Devil, eller Danny Kiranos som han egentligen heter, flyttade som 17-åring från hemstaden Miami och gjorde som så många andra: testade olika jobb i jakten på att hitta sig själv. Av någon anledning fick han jobb på ett ölbryggeri, och efter att ha blivit färdig ölbryggare öppnade han till slut ett eget bryggeri i Orlando. Ungefär samtidigt hade Kiranos börjat skriva och spela in musik under sitt artistnamn Amigo the Devil, och trots att han saknade såväl bolag som hemsida, så kom en slags debut-EP ut och antalet fans till den mörke musikern växte snabbt. I slutet av 2011 sålde han sin bryggeriutrustning och började satsa helhjärtat på musiken.


Amigo the Devil har sedan dess experimenterat sig fram till den mörka typen av alt-country som han idag gjort sig känd för; tänk Johnny Cash när han var som mörkast, blandat med banjo, Father John Misty och galghumor utan dess like. Hans musik är lika morbid som romantisk, och texterna handlar om allt från seriemördare och droger till ljuv kärlek. Kanske är det därför Amigo the Devil:s musik har blivit populär hos såväl folkmusiksälskare, country-puritaner och metalfans? Klart står att Amigo the Devil är en underhållare av rang, och live är han något alldeles extra.


SUPPORT:
Deathbarrel

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-03 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: