Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Neal Francis

Nalen Klubb, StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Neal Francis är 30 år från Chicago, men att lyssna på hans musik är att som att resa i tid och rum. Med inspiration från 70-talets rock och soul och med en alldeles speciell förkärlek till New Orleans funk, lyckas Francis ändå leverera musik som utan tvekan är här och nu. Biljetter släpps onsdag 12 februari 10.00!


Redan som liten fick Neal Francis några Dr John-plattor av sin pappa som följer med som inspiration än idag. Sångstilen däremot är hämtad från Allen Toussaint och Leon Russel, second line-rytmerna från The Meters, den rökiga rocken från The Rolling Stones, gospel- och soulinslag från Billy Preston och rootsmusiken från The Band. På sitt allra egna sätt lyckas han både hedra mästrarna men samtidigt berätta sin egen historia.


I september 2019 släpptes debutalbumet ”Changes”, och det är med alldeles nysläppta singeln ”Don’t Call Me No More” i bagaget som Neal Francis den 26 mars intar Nalen Klubb!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-26 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: