Menu

Bob Log III

Stockholm

Nalen Klubb, Stockholm
torsdag, 7 maj 2020 kl:20:00

Sverigevännen, enmansbandet och galningen Bob Log III har turnerat friskt runt om i hela Skandinavien under de senaste 20 åren. Han har därmed skaffat sig ett rykte om att alltid leverera och bjuda på shower utöver det vanliga, och den 7 maj kommer showen till Nalen Klubb. Biljetterna är släppta!


Det är inte bara i Skandinavien Bob har turnerat — 150-200 spelningar per år har det blivit, runt om i världen. Bob själv kommer ursprungligen från Arizona, USA, men är sedan några år bosatt i Australien.


Hjälmen som Bob Log III har på huvudet är inte bara utmärkande, utan har även en inbyggd telefonlur som används som mikrofon. Detta möjliggör också för två lediga händer för en gitarr, och två lediga ben för trumspel. Enmansbandet är bara ett av alla hans kännetecken och upptåg, tidigare har det bland annat bjudits på gummibåtar och ballonger – helt beroende på dagsform. Vad som bjuds när denna showman och turnéproffs kommer till Stockholm nästa gång, kommer att utvisas den 7 maj i Nalen Klubb.

Datum / Tid

torsdag, 7 maj 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad