Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Bob Log III

Nalen Klubb, StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sverigevännen, enmansbandet och galningen Bob Log III har turnerat friskt runt om i hela Skandinavien under de senaste 20 åren. Han har därmed skaffat sig ett rykte om att alltid leverera och bjuda på shower utöver det vanliga, och den 7 maj kommer showen till Nalen Klubb. Biljetterna är släppta!


Det är inte bara i Skandinavien Bob har turnerat — 150-200 spelningar per år har det blivit, runt om i världen. Bob själv kommer ursprungligen från Arizona, USA, men är sedan några år bosatt i Australien.


Hjälmen som Bob Log III har på huvudet är inte bara utmärkande, utan har även en inbyggd telefonlur som används som mikrofon. Detta möjliggör också för två lediga händer för en gitarr, och två lediga ben för trumspel. Enmansbandet är bara ett av alla hans kännetecken och upptåg, tidigare har det bland annat bjudits på gummibåtar och ballonger – helt beroende på dagsform. Vad som bjuds när denna showman och turnéproffs kommer till Stockholm nästa gång, kommer att utvisas den 7 maj i Nalen Klubb.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-07 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Bob Log III

Bob Log III, Log Bomb på Spotify

Log Bomb

Log Bomb

Bob Log III, Boob Scotch på Spotify

Log Bomb

Boob Scotch

Bob Log III, My Shit Is Perfect på Spotify

My Shit Is Perfect

My Shit Is Perfect