Menu

Nahko

Stockholm

Nalen Klubb, Stockholm
söndag, 25 oktober 2020 kl:20:00

Nahko har en tro på att använda musik för egenmakt och för att skydda och bevara hela skapelsen. Hans senaste album “My Name is Bear” blev listetta på iTunes och debuterade på ett flertal Billboard-listor och turnén som följde kan skryta med flera utsålda datum runt om i USA och Europa. Den 25 oktober kommer Nahko till Stockholm och Nalen Klubb — biljetter släpps fredag 6 mars 11.00!


Nahko fortsätter att samla hängivna medlemmar till sin globala ”Medicine Tribe” genom att sprida sitt positiva och kraftfulla musikaliska budskap som frontman för Nahko And Medicine For The People. “My Name is Bear” är en samling av 16 låtar som speglar själen, äktheten och anden som Nahkos Medicine Tribe har lärt känna.


Nahko är inte bara en världsberömd musiker och produktiv låtskrivare, utan jobbar även aktivt för miljön och social rättvisa. Han har arbetat tillsammans med Winona LaDuke i styrelsen för Honor the Earth och är även varit djupt involverad i beskyddandet av ursprungsbefolkningar i Nord- och Sydamerika och ett stipendieprogram för att undervisa i traditionella läror och visdomar till befolkningarnas ungdomar.


Trots fullt upp ser nu bandet fram emot att släppa ny musik och fortsätta sin världsturné 2020!

Datum / Tid

söndag, 25 oktober 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad