Menu

American Aquarium

Stockholm

Nalen Klubb, Stockholm
måndag, 20 februari 2023 kl:19:30

Trots, eller kanske tack vare, 20 hårda år i turnébussen är American Aquarium och frontmannen BJ Barham fortfarande här och bättre än någonsin. Den 13 oktober är det dags för ett kärt återseende med den svenska publiken då American Aquarium kommer till Nalen Klubb. Biljetter släppta!
American Aquarium är bandet som är nästan omöjligt att inte älska. Vi vet inget band som så enträget byggt sin fanbase genom att bara spela och turnera på och samtidigt se till att vara under ständig utveckling. För alla oss som inte kan motstå band och artister som Drive-By Truckers, Chris Knight eller Turnpike Troubadours är American Aquarium mitt i prick. BJ Barham har hittat sitt sätt att förvalta arvet efter uppenbara förebilder som Woody Guthrie och Bruce Springsteen. Det är musik ofta för och om den hårt arbetande människan och bandet har utvecklat sina helt egna melodier runt det. Man hör direkt att man lyssnar på American Aquarium samtidigt som så mycket annat man gillar flimrar förbi.
Live har bandets sanslösa turnerande skapat ett monster. Det är en närmast helig upplevelse att få uppleva ett band som spelat långt över 1000 konserter på de mest skilda ställen och för all typ av publik.

Datum / Tid

måndag, 20 februari 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Nalen Klubb, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad