Menu

Aaron Lee Tasjan

Stockholm

Nalen Klubb
onsdag, 23 januari 2019 kl:20:00

Aaron Lee Tasjan är kanske mest känd för att vara en americana-trubadur av rang. Men med nya skivan ”Karma for Cheap” är det helt plötsligt en trubadur som rör sig mer åt power-pop och med mer gitarrmanglande än tidigare. Det går inte att ta miste på de starka Beatles-influenserna, och det går heller inte att kalla Aaron Lee Tasjan för något annat än ett artistiskt geni. Biljetter släppta!


Det finns faktiskt få artister som är lika bra på att spela gitarr som på att skriva texter. Det finns nästan ännu färre som har en unik närvaro, ett säreget uttryck och en omedelbar leverans. När Aaron Lee släppte sin debutskiva ”In the Blazes” 2015, som följdes upp med ”Silver Tears” bara året efter, gick det hela väldigt fort. Aaron Lee gick från doldis till hyllad, hajpad och älskad.


”Silver Tears” framhölls som ett av årets bästa album, och recensenterna var eniga: den 32-årige amerikanen stod för en pånyttfödelse av whiskydoftande, eklektisk och bohemisk americana. Och med nya skivan ”Karma for Cheap” gör Aaron Lee Tasjan en strålande utsvävning som fördjupar, utvecklar och twistar till den traditionella synen på americana som en undergenre till countryn.


I samband med den nya skivan, och efter en rad hyllade framträdanden i Sverige under 2017, kommer Aaron Lee Tasjan tillbaka – denna gång till Stockholm och Nalen Klubb.

Datum / Tid

onsdag, 23 januari 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad