Menu

Chelsea Cutler

Stockholm

Nalen Klubb
lördag, 26 januari 2019 kl:21:00

Chelsea Cutler har en förmåga att skapa ljudbilder så bräckliga att lyssnaren tvingas hålla andan, samtidigt som musiken besitter en stark kraft med potential att sätta världen i gungning. Resultatet blir som en slags introvert EDM – något en kan gråta, skratta och dansa till, samtidigt.


Sagan om Chelsea Cutler börjar med en ung student med stora drömmar om att skriva, skapa och producera sin egna musik, som genom att lita på sig själv och våga blotta sitt innersta lyckades bli en viral succé utan dess like. Och sagan om Chelsea Cutler har bara börjat. Snart kommer hon till Stockholm för första gången.


21-åriga Chelsea Cutler har kommit långt sedan hon för fyra år sedan började skapa musik i sitt sovrum. Via Soundcloud laddade hon upp unika covers som snabbt gav henne tusentals streams och följare, och tack vare den enorma uppskattningen hittade hon mod till att skriva och producera egen musik. Det stora genombrottet kom med hennes tredje singel ”Your Shirt” som på kort tid fick fler än 30 miljoner streams, och banade väg för fler låtsläpp.


Under 2018 kom två fantastiska giv från den unga amerikanskan: ”Sleeping with roses” del ett och två. Med dem presenterades också en egen headline-turné som stannar på Nalen lördag den 26 januari.

Datum / Tid

lördag, 26 januari 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad