Menu

Sons Of The East

Stockholm

Nalen Klubb
lördag, 8 juni 2019 kl:20:00

Efter årets utsålda Europaturné kommer australiensiska indiefolk-trion Sons of the East tillbaka till kontinenten, och för första gången besöker de Stockholm och Sverige. Den 8 juni landar trion, som live har förstärkning av ytterligare två musiker, på Nalen. Biljetter släpps onsdag 5 december klockan 10.00!


När Sons of the East bildades i Sydney 2011 kunde ingen av de tre bandmedlemmarna tro att de bara några år senare skulle ha över 60 miljoner streams på svenska musiktjänsten Spotify. År 2018 är det inte bara ett faktum, det är också en underdrift. Trots att det egentligen bara har kommit ett fullängdsalbum, debuten ”Already Gone” (2015), är bandet populärare än någonsin.


Den alternativa folk som Sons of the East levererar är en brokig blandning av akustiskt och elektroniskt, gitarrer och banjo. Lägg till finstämdhet och frontsångaren Jack Rollins röst, lika delar smörsångare som raspig country, så är framgången inte svår att förstå. Bandet står för något tidlöst men också modernt: som en blandning av Fleetwood Mac och Mumford & Sons, med soliga australiensiska inslag.


Inom kort släpper bandet nya EP:n ”Burn Right Through” och firar med en Europaturné som stannar i Sverige i början av juni. Vi ses den 8 juni i Nalen Klubb!

Datum / Tid

lördag, 8 juni 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen Klubb

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad