kl: 20:00

The Delines

Nalen KlubbDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Låtskrivaren, sångaren och även uppmärksammade författaren Willy Vlautin har länge varit otroligt hyllad för sitt detaljerade och passionerade låtskrivande, och med The Delines tar han vara på chansen att skriva åt Amy Boone, vars röst han förälskat sig redan under Richmond Fontaines tidiga år. Med en röst som lägger sig mellan Bobbie Gentry’s styrka och Sammi Smith’s känslighet väcker Boone låtarnas karaktärer och problematiska livsöden till liv. Amy Boones hanterar Vlautins detaljerade berättelser om vardagens dramatik och samhällets baksidor med en närvaro som skapar tidlös magi som är svår att definiera men som du känner omedelbart när du hör den.


Den redan hyllade plattan ”The Imperial” blir en otroligt mäktig uppvisning från Vlautin och Boone där sångerna tillhör de starkaste Vlautin skrivit i en redan imponerande karriär, och tillsammans med bandet The Delines (med folk från Portland som tidigare lirat med band som Richmond Fontaine och The Decemberists) har de skapat en modern countrysoul-americanaklassiker.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-12 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, David Bagares Gata


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook