Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Kitty, Daisy & Lewis

Nalen - StackenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kitty, Daisy & Lewis har sålt över en kvarts miljon album världen över. De har sålt slut headlineturnéer och vart förband för band som Coldplay och Stereophonics. Nu välkomnar vi Kitty, Daisy & Lewis till Stacken den 12 november!


Kitty, Daisy & Lewis är en trio från Storbritannien som spelar en elektrisk blandning av Pop, Râ??nâ??B och blues. Bandet består av de tre syskonen Kitty, Daisy och Lewis Durham.


De senaste 3 åren har bandet skrivit nya låtar och byggt en studio i en övergiven indisk restaurang i Camden Town. När studion blev klar visste Kitty, Daisy & Lewis att de ville ta sitt låtskrivande till en ny nivå med sin tredje skiva. 2015 släppte trion sitt tredje album â?Kitty Daisy & Lewis THE THIRDâ?.
Denna konsert är stående.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-12 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kitty, Daisy & Lewis

Kitty, Daisy & Lewis, Going Up The Country på Spotify

Kitty Daisy & Lewis

Going Up The Country

Kitty, Daisy & Lewis, Baby Bye Bye på Spotify

Kitty, Daisy & Lewis The Third

Baby Bye Bye

Kitty, Daisy & Lewis, Turkish Delight på Spotify

Kitty, Daisy & Lewis The Third

Turkish Delight