Lekisjazz

Nalen - StackenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Det hyllade bandet Lekisjazz avslutar sin turnéhöst med att spela skjortan av både små och stora lördagen den 12 december i Stacken.
Följ med på ett musikaliskt äventyr bland busiga möss, demonstrerande insekter, kvällströtta spöken och festande krokodiler.


Lekisjazz består av Karin Carnrot och Elin Trogen som live spelar tillsammans med Krokodilorkestern; ett femmannaband med piano, kontrabas, trummor, gitarr och saxofon. Med en dresscode som vittnar om en förkärlek till tidig New Orleans-jazz, en grön krokodil på gitarr och en repertoar av välproducerade jazzlåtar lämnar de sällan sin publik oberörd, vare sig barn eller deras föräldrar. Bandets första skiva blev grammisnominerad för årets barnalbum 2012 och i september släppte de sin andra skiva med svängiga jazzhits för barn mellan 1-7 år.


En jazzshow där ingen vill sitta still!


Tider
13.30: Dörrarna öppnas


14.00: Konserten börjar


15.30: Nalen stänger


Det kommer finnas Luciafika och korv/vegetarisk korv med bröd till försäljning samt tillgång till mikrovågsugn, vattenkokare och skötbord.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-12-12 13:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Lekisjazz

Lekisjazz, Krokodilos (Hermelinos) på Spotify

Lekisjazzstandards

Krokodilos (Hermelinos)

Lekisjazz, Busmusen på Spotify

Lekisjazz

Busmusen

Lekisjazz, Spöket på Spotify

Lekisjazzstandards

Spöket