Menu

Honne

Stockholm

Nalen Stora Salen St
onsdag, 31 oktober 2018 kl:21:00

Efter världssuccén med debutalbumet Warm on a Cold Night är den brittiska duon HONNE tillbaka och den 24 augusti släpps uppföljaren Love Me / Love Me Not. Lite mer än två månader senare – närmare bestämt 31 oktober – gör de en efterlängtad återkomst på svensk mark här på Nalen i Stockholm.


Den Londonbaserade duon HONNE, Andy Clutterback och James Hatcher, slog igenom stort när de släppte sitt debutalbum 2016; slutsålda spelningar i hemlandet, headlineslots på festivaler i Asien och resor världen över för samarbeten med andra artister följde snart släppet. Redan innan albumet hade de en mängd idéer till uppföljaren, och efter att ha gett sig ut på den resa plattan och den efterföljande succén innebar återvände de till studion i deras lägenhet i östra London för att jobba på uppföljaren – tillbaka där allt startade men med i en tillvaro som totalt förändrats.


HONNEs nya album Love Me / Love Me Not är en personlig samling spår där bandet valt att titta inåt, på sig själva och sina liv – om smekmånadskänslan av en ny förälskelse och kampen för att hålla ett långdistansförhållande vid liv, om rädslan att förlora någon … Med ett mer expansivt sound, som även plockar in influenser från hiphopstorheter som Pharrell, Dr. Dre och BadBadNotGood, och handplockade gästartister som Anna of the North och Tom Misch har HONNE överträffat sig själva. Onsdag den 31 oktober återvänder HONNE till Sverige för ett framträdande på anrika Nalen i Stockholm med sin tilldragande romantiska pop, något som säkerligen blir sista chansen att se dem i intim sättning.

Datum / Tid

onsdag, 31 oktober 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen Stora Salen St

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad