Menu

Joey Badass

Stockholm

Nalen Stora Salen Stå
lördag, 5 december 2015 kl:21:00

Joey Bada$$, amerikansk independent rappare från Brooklyn, New York, har de senaste åren gjort sig ett namn i hiphopsfären med sitt råa, unika och varierande Brooklyn-osande sound!


Han sätter mycket stolthet i sin ärliga, originella stil och är en av grundarna till hiphopkollektivet Pro Era, med vilka han har släppt två mixtapes och turnerat med oräkneliga gånger.


Under 2012 släppte Joey sitt första mixtape 1999, vilket hyllades av både kritiker och publik. Redan under 2013 följde sedan Rejex och Summer Knights. Hans debutalbum B4.DA.$$, som släpptes i januari 2015, sålde imponerande 56000 exemplar redan första veckan i USA, vilket gjorde det till både bästsäljande hiphopalbum och bästsäljande independent album i USA under releaseveckan.


Framgångarna med B4.DA.$$ har banat väg för en ljus framtid för Joey Bada$$, och med hans originella sound bådar det också gott för modern hiphop i stort. Bada$$ besökte Norden i sommar och gjorde bejublade spelningar på festivalerna Bråvalla, Tinderbox, Slottsfjell och Provinssi. Missa inte denna ordkonstnär uppträda på Nalen i vinter.


Support: CJ Fly, Kirk Knight and Nyck Caution


Denna konsert är stående.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Datum / Tid

lördag, 5 december 2015 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen Stora Salen Stå

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad