Menu

Poppy Ajudha + Linae + Phlake

Stockholm

Nalen – Stora Salen, Stockholm
torsdag, 25 april 2019 kl:21:00

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!


POPPY AJUDHA
Poppy Ajudha är en 22-årig musiker från södra London. Hennes unika röst och melodier, som påminner om klassiska jazz- och soulsångare kombinerat med en förmåga att skriva nyskapande ljudkompositioner, sätter Poppy i spetsen av södra London musikscenen – den mest fruktbara och viktiga scenen i Europa just nu. Hennes debutkonsert 2017 såldes slut direkt. Under 2018 har hon tippats som One To Watch av Jamz Supernova, Wonderland, Line of Best Fit, Notion Magazine och Amazing Radio. Poppy släppte sin kritikerrosade debut EP Femme med spår som mottar stöd från R1, 1xtra, 6Music.?Hon har turnerat i Storbritannien och Europa som förband till Tom Misch och Jamila Woods – nu är hon redo för Stockholm Soul!


LINAE
Linae är artisten och låtskrivaren som gör modern och klassisk R’n’b med tydliga influenser från sent 80-tal och tidigt 90-tal. För tre år sedan träffade hon producenten Luki för att skapa en gemensam musikalisk vision. 2017 släppte hon sin tolkning av Maxwell’s eviga hit ”Ascension (Don’t Ever Wonder)” som idag har över 3 miljoner streams. Att Linae känns så självklar över en klassiker bevisar att hon är någon att hålla ett öga på framöver. Förra året släpptes den sensuella debutsingeln Sweet Sweat – över en kaxig och mystisk produktion där Linaes röst som en frisk vind. Stockholm Soul blir första stora giget för denna debutant som vi garanterat kommer få se mycket mer av under 2019.


PHLAKE
Dansk duo inom alternative r’n’b, dem har nått stor framgång med över 100 miljoner streams och vunnit danska musikpriser. En musikalisk svit, full av spännande melodier och ljuvliga ljudbilder. För att skapa den komplexa musik, spelade de in LA och Köpenhamn i samarbete med artister som Coco O (Quadron), Robin Hannibal (Rhye, Quadron) och låtskrivare Daniel Wilson, som är skriven bland The Weeknd och Miguel.

Datum / Tid

torsdag, 25 april 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen – Stora Salen, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad