Menu

Eliza + Janice

Stockholm

Nalen – Stora Salen, Stockholm
söndag, 28 april 2019 kl:20:00

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!


Eliza
Eliza är en av Storbritanniens hyllade unga soulartister, med ett personligt och eget sound. Hon gjorde nyligen succé på youtubekanalen Colors med ett framträdande som streamats över 10 miljoner gånger. I december 2018 släppte hon albumet “A Real Romantic”, med rökig rnb, jazziga beats och blurriga vokaler.


JANICE?
Den senaste i raden av stjärnor som fostrats i plantskolan Tensta Gospel Choir heter Janice. Med en rad soulinfluerade popsinglar i bagaget har Janice på kort tid trätt fram som ett framtidslöfte att räkna med. Förra året släppte hon sitt debutalbum Fallin’ Up och var samma år nominerad till Årets nykomling på Grammisgalan. I år är hon aktuell som skådespelare i filmen Eld och lågor. Debuten “Don’t Need To” var en av 2016 års mest spelade låtar i P3, och Musikguiden i P3 utsåg den till en av årets bästa när de summerade året.

Datum / Tid

söndag, 28 april 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen – Stora Salen, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad