Busy Signal

Nalen – Stora Salen, StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Onsdagen den 7 augusti kommer Busy Signal med sitt band Stockholm! Räkna med en häftig resa genom Busy’s hit-katalog med allt från reggae-hits till dancehall-anthems.


Ni som lyssnat på urban musik det senaste decenniet har inte kunnat undgå Busy Signal. Med åratal av hits som "Missing You", "Bedroom Bully", "Unknown Number", "Night Shift" och "Watch Out For This" (feat Major Lazer), har Busy Signal etablerat sig som ett toppnamn. Med sin unika förmåga att röra sig fritt mellan stenhård dancehall till rootsreggae har han gjort sig ett namn över hela världen.


Förra året släppte Busy en av de absolut största dancehall-hitsen ”Stay So” och fortsätter droppa hit efter hit. Genom sitt senast släpp ”Great Men” från i våras visar Busy Signal ännu en gång sin mångsidighet när han tar sig an att göra en cover på en legendrisk roots-låt med Burning Spear.


Onsdagen den 7 augusti kommer Busy Signal till Stockholm och Nalen, ett måste i sommarens konsertprogram!11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-07 22:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: