Menu

Lucky Chops

Stockholm

Nalen – Stora Salen, Stockholm
tisdag, 15 oktober 2019 kl:21:00

Äntligen kommer brassfavoriterna tillbaka till Nalen! Sist vi såg dem var 2017 på en sedan länge utsåld konsert i Stora Salen. Ni som var där: ni vet att det var magsikt. Ni som missade det: är ni snabba har ni en ny chans nu!


Att Lucky Chops video till låten ”Problem” snart har fyra miljoner (!) visningar på YouTube beror säkert delvis på att det är en Ariana Grande-cover. Men det är verkligen inte hela förklaringen. Snarare är det de oklanderliga frisyrerna, de coola killarna och de eleganta danssteg de tar samtidigt som de spelar i kombination med det vildsint funkiga och totala ös de förmedlar med sina blåsinstrument.


Brassbandet Lucky Chops bildades av några elever vid LaGuardia Arts High School i New York år 2006. De började – som så många andra i ”det stora äpplet” – spela i tunnelbanan, på gator och torg och blev virala – och enormt efterfrågade av konsertarrangörer när de filmades av en turist på New Yorks gator.


Samtidigt som de turnerat flitigt har de också hunnit spela in albumet “NYC” och släppt EP:n “Walter” (där de gör en fullkomligt magisk blåsversion av Beatles-låten ”Helter Skelter”) och senast “Virtue and Vice Sessions Vol 1”. Det svänger sannerligen på skiva. Men – det är givetvis live de ska upplevas.


Nu kommer de till Stockholm Jazz Festival. Beväpnade med blåsinstrument, funkkänsla och absolut coolhet.

Datum / Tid

tisdag, 15 oktober 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen – Stora Salen, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad