Menu

Fastpoholmen

Stockholm

Nalen - Stora Salen, Stockholm
fredag, 24 januari 2020 kl:22:00

Sedan Fastpoholmen började spela för över 10 år sedan har bandet bara gästat Stockholm en och en halv gång. Detta trots att hälften av alla lyssnare bor i Stockholm. Det är ju helt galet! Så nu, alla goda människor! Fredag den 24 januari kommer Fastpoholmen till Nalen Klubb i Stockholm.


Fastpoholmen är ett unikt skandinaviskt band med kompositör och sångare Adam Fastholm och hans kusin Dawn Fastholm i spetsen. Öresunds-bastarderna, som de också kallats, har skapat deras helt egen genre som är en skönblandning av visor, reggae, ska, afro, indie och elektroniskt. Det låter galet på pappret, men allt ger mening när man hör musiken.


Fastpoholmen har existerat som band sedan 2010. De har gett ut fyra studioalbum och två EPs. Deras mest populära låtar är Himlen(2010), Över(2013),Tillsammans é vi bra(2016) och Dudu(2018). Bandets danska opretentiösa lekfullhet och svenska melankoli ger musiken ett mycket nordiskt avtryck och kombinationen mellan Adams unika samplingar, de starka sångerna och de duktiga musikerna skapar ett unikt och originellt sound. Vid scenkanten smälter band och publik samman när Fastpoholmen spelar live då de älskar att inkludera sin publik vid varje möjliga tillfälle. De åtta musikerna bjuder på en explosion av intryck och varierande instrumentering, med den röda tråden att musiken alltid bärs av vackra ”catchiga” melodier och hooklines där allt fortfarande låter som Fastpoholmen.
Det finns inget att jämföra Fastpoholmen med! De måste upplevas live och man blir inte besviken.

Datum / Tid

fredag, 24 januari 2020 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Nalen - Stora Salen, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

290

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad