Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 21:00

Mabel

Nalen – Stora Salen, StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med en veritabel parad av succésinglar som "Finders Keepers", "Fine Line", "Don’t Call Me Up" – för att inte tala om Raye/Stefflon Don-samarbetet "Cigarette" och Jax Jones-kollaborationen "Ring Ring" – har Mabel sedan debuten 2015 etablerat sig som en exceptionellt pålitlig hitmaskin där modern R&B och pop möts.


Mabel föddes i Malaga för tjugotre år sedan men växte upp i såväl Stockholm som London, och i sistnämnda stad bor hon i dag. Mamma är ingen mindre än Neneh Cherry och pappa är den Massive Attack-bekante producenten Cameron McVey. Lägg till att någon filur vid namn Michael Stipe är gudfar …


Frågar du henne om viktiga artister kan svaret bli långt men mycket troligt innefatta en del utläggningar om exempelvis Destiny’s Child och Lauryn Hill samt old school-soul som Stevie Wonder och Minnie Riperton – sistnämnda vars album “Adventures In Paradise” lär vara en av Mabels absoluta favoriter. Mabels första egna riktiga fullängdsskiva, nyligen utgivna “High Expectations”, placerade sig på den brittiska albumlistans tredjeplats och har en gång för alla etablerat henne som en av den urbana musikens mest tongivande krafter.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: