Menu

Black Uhuru

Stockholm

Nalen – Stora Salen, Stockholm
lördag, 6 juni 2020 kl:22:00

Missa inte den legendariska gruppen Black Uhuru när de besöker Sverige den 6 juni för sin första spelning i Stockholm på över 10 år! Det kommer att bjudas på oförglömliga klassiker och mängder av nytt material. Biljetterna är släppta!


I över 50 år har den legendariska gruppen Black Uhuru från Jamaica hållit reggae fanan högt! Bandet som startades under sent 60-tal i Kingston på Jamaica blev 1984 det första reggae bandet någonsin att vinna en Grammy. 2018 släpptes albumet ”As The World Turns ” som var deras första album sedan 1994.


Deras unika ljudbild och mästerverk som albumen ”Red”, “Sinsemilla, “Black Sounds Of Freedom”, ”Black Uhuru (Guess Who’s Coming To Dinner)” och ”Chill Out” har gjort att Black Uhuru för alltid kommer bli ihågkomna som en av reggaens största.


Med tidigare medlemmar som Michael Rose, Garth Dennis, Don Carlos, Sandra “Puma” Jones, Sly Dunbar, Robbie Shakespeare och Junior Reid har grundaren Derrick ”Duckie” Simpson inte har kvar alla de legendarer som en gång varit en del av gruppen, men Black Uhuru lever vidare med frontfiguren ”Duckie” och Andrew Bees som varit en medlem i gruppen sedan sent 90-tal.

Datum / Tid

lördag, 6 juni 2020 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Nalen – Stora Salen, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad