Menu

The Pineapple Thief + Special Guest

Stockholm

Nalen – Stora Salen, Stockholm
onsdag, 23 mars 2022 kl:20:00

The Pineapple Thief, eller TPT, var från början inget band. När det hela begav sig 1999 var det enbart sångaren och gitarristen Bruce Soord som ingick i TPT, och han släppte tre fullängdsplattor innan han bestämde sig för att skapa ett band av det hela. I samband med tredje skivsläppet hade bandet dessutom gått från en någorlunda okänd underdog till att få fans över hela världen. Onsdag 23 mars 2022 kommer de och spelar på Nalen, biljetter släppta!


Bandet fortsatte att släppa skivor och spela tillsammans, och 2008 kom det oerhört hyllade albumet ”Tightly Unwound” som gjorde att fanskaran växte nästan exponentiellt. Nu är de aktuella med ännu en platta som blir nummer tretton i ordningen. Vi räknar med att den kommer att fortsätta befästa bandets plats som ett av Europas främsta när det gäller experimentell rock.


Det är ingen hemlighet att TPT influerats starkt av Porcupine Tree och bandet har sedan en tid knutit trummisen Gavin Harrison till sig. Harrison har tidigare spelat i King Crimson och just nämnda Porcupine Tree.

Datum / Tid

onsdag, 23 mars 2022 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen – Stora Salen, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad