Menu

Fräulein Frauke Presents Bohemian Spring Ball

Stockholm

Nalen – Stora Salen, Stockholm
lördag, 9 maj 2020 kl:21:00

Spring is here - There is no mistaking!
Och det firar vi med en vintageinspirerad, Art Nouveau-doftande, Parisisk och romantisk vårbal!


Den 9 maj öppnar Fräulein Frauke och Nalen portarna till de gyllene salarna för en fantastisk fest i vårens blomstrande tecken. Klubben och föreställningen representerar även Fräulein Frauke Presents11-årsjubileum! Helt otroligt att ha varit en del av Stockholms mer glittrande underhållnings- och nattliv så länge. Så det blir mycket speciellt och mycket att fira! Och TACK alla för ert stöd och fantastiska energi! ?


Vi har bokat en fantastisk, romantisk och elegant föreställning från flera av världens vackra hörn, eller vad sägs om dansant vacker vintageinspirerad burlesque från Bryssel? Powerful, stark och extravagant BOYlesque/Drag från Nya Zeeland? Svenska favoriter och vackra musiker? Eller en skönsjungande genderneutral humoristisk konferencier-beauty från England?


Tänk bohemer i Frankrikes “La Belle Epoque", revolutionstörstande skönheter som tagna ur filmen Moulin Rouge och vagabonder från världens alla hörn i tidig 1900-talsanda!


Som vanligt är temat för festen en ram som vi skapar, men ALLA är välkomna, med inspirationer från alla hörn och kanter! Vi har en mild dresskod som betyder att man behöver “klä upp sig” och alltså inte kommer in med jeans + t-shirt, men det är inte så avancerat som det låter – det viktiga är att man trivs och känner sig fin!
Dresskoden är alltså: balkläder, smoking/kostym/frack, vintage, fest, fetish, epok, blommor, naturväsen, korsetter, hattar, fjädrar, masker, crossdressing, maskerad mm.
Kläd- och temainspiration hittas här: www.pinterest.se/frauleinfrauke/ffp-bohemian-spring-ball/
Fotografering: Fotografering av scenshowen är ej tillåten utan tillstånd. Självklart får man gärna fota varandra under kvällen! Använd gärna vår insta-tag #frauleinfraukepresents


Lördagen den 9 Maj
Nalen, Regeringsgatan 74
21.00-02.00
330 – Förköp + biljettavg.
400 – Dörren
Inkluderar garderob!
Biljetter: www.nalen.com
www.frauleinfrauke.com


Fräulein Frauke Presents är en kabaret-, jazz-, och burlesqueshow samt nattklubb/party – ett “safe space” där respekt, kärlek, queerhet och feminsim är självklara delar. Alla är välkomna och ledorden är “come as you want to be” och “consent is sexy”!


Showen:


Mercury Presents (uk) – award winning, genderbending UK superstar kommer hålla i de vackra trådarna!


Chris Oh! (nz) – Mr Gay World! Fantastisk balletdansande boylesque och drag artiste at it's finest!


Colette Collerette (bel) - Get caught in a sensual time travelling! Award winning burlesque artist escaped from a silent movie...


Fräulein Frauke – romantic and vintage inspired dreams...


Freja Futch – Swedish burlesque (teacher) royalty


Janne Sjöblom Trio – Husbandet extraordinare


Bunny Bordeaux - The Sweet Seducer


Djs: Naughty Sweetie kommer bjuda på sin magiska swingvärld i Harlem och internationelle DJ Jamie Moon kommer skapa vackert mayhem i stora salen.


More to come...

Datum / Tid

lördag, 9 maj 2020 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen – Stora Salen, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad